Geltona yra gražiausia spalva, kuria galite pasipuošti šią vasarą. Galite ją rinktis kaip pagrindinį drabužių ir makiažo akcentą. Kodėl? Todėl, kad ji puikiai dera prie saulėtų dienų ir mėlynos jūros. 

Šia tema Melkior sukūrė tris akių šešėlių atspalvius: Sun Flower, Yellow ir Gold Rush. Tai labai pigmentuotos spalvos, pasižyminčios lengvai prilimpančia tekstūra ir ilgalaike formule. Labai gerai padengia ir tolygiai pasklinda. Norėdami išgauti ryškesnį ir intensyvesnį efektą, naudokite drėgną šepetėlį.

Visus tris atspalvius galima naudoti ir dieniniam makiažui, kuris išryškins įdegusią odą ir pabrėš Jūsų akių grožį, ir vakariniam makiažui, puikiai tiksiančiam paplūdimio ar kokteilių vakarėliui. Suteikite akims saulės šviesos!

Galite geltona spalva papuošti ir nagus: Melkior nagų laku Pineapple.

Melkior sukurtas nagų lakas yra labai atsparus ir greitai džiūsta. Jis labai gerai padengia. Kaip jį tepti? Kruopščiai pašalinkite riebalus nuo nagų, užtepkite pagrindo sluoksnį, kuris apsaugos nagus, ir užtepkite 2 nagų lako sluoksnius. Užtepkite viršutinį sluoksnį, kuris pagerins nagų lako atsparumą ir sudarys žvilgų paviršių. Galiausiai užtepkite džiūvimą pagreitinančios medžiagos, kuri pagreitina nagų lako džiūvimo procesą. Kaskart užtepus, palaukite 1 minutę. Šią savaitę išbandykite geltoną stilių!

Nepamirškite Melkior nagų lako, sukurto specialiai vaikams: Kids Nail Color Yellow. Ne paslaptis, kad kiekviena maža mergaitė svajoja apie manikiūrą.

Melkior Kids Nail Color yra stebuklinga vaikams tinkama vandens pagrindu sukurta technologija, užtikrinanti maksimalią Jūsų vaikų nagučių saugą, ryškią blizgią spalvą ir patogų užtepimą. Be to, jį galima lengvai pašalinti, tiesiog plaunant rankas.  Išdžiuvęs Melkior Kids Nail Color tampa ryškiu į skystį panašiu sluoksniu, kuris išlieka tol, kol nuplausite su šiltu vandeniu ir muilu. Pasirinkite šią ryškią geltoną spalvą ir žaiskite kartu su savo mažyle!

Jei norite ant nagų sukurti dailius piešinius, turėsite naudoti Melkior akrilinius dažus Lemon Yellow. Melkior akriliniai dažai yra aukštos kokybės akriliniai dažai, skirti meniškam nagų dekoravimui arba tiesiog dažymui vienu perbraukimu. Jie pasižymi kremine konsistencija, gerai padengia paviršių, juos lengva naudoti ir jie greitai džiūsta. Leiskite vaizduotei kibti į darbą!

Geltona yra ryški, žvilganti, išraiškinga ir linksma spalva, kuri labiausiai tinka puoštis vasarą. Ją gali drąsiai naudoti ir blondinės, ir brunetės. Ypač jei geltonus akių šešėlius derinate su juodais ar mėlynais akcentais.

Šią vasarą puoškitės geltona spalva ir niekas negalės Jums atsispirti!