Mieloji „Melkior“ drauge, ruoškis šventiniams vakarėliams! O kol kas nekantriai laukiame Kalėdų senelio ir galvojame apie Naujųjų metų vakarėlį, kuriame tiesiog privalu sužibėti! Štai keletas patarimų, kaip sukurti įspūdingą metalo atspalviais švytintį makiažą.

 

Šventėms būtina susikurti ypač žavintį įvaizdį. Makiažas moterims labai svarbus – jis tarsi „išbaigia“ apranga ir šukuosena susikurtą stilių.

Jį renkamės pagal tai, kaip ruošiamės praleisti žiemos šventes.

 

Šį gruodį makiažui ir manikiūrui tiesiog privalomi auksiniai, bronzos ir vario atspalvio akcentai. Šio sezono raktinis žodis – „švytėjimas“. Išdrįskite metalo atspalviais papuošti savo akių vokus ir nagus, kurie puikiai tiks prie blizgančios juvelyrikos ir rūbų.

PATARIMAS! Užuot piešusios netikslias linijas ir šešėlius, atkreipkite dėmesį į detales.

Aukso, vario ir bronzos atspalvių akių šešėliai! Kam? Drąsiam metalo atspalvių įvaizdžiui. Puikiai dengianti ir ilgai išliekanti formulė pasižymi lygia ir tvirta tekstūra.

Vakarui galite pasirinkti intensyvesnį makiažą, kuris paryškintų Jūsų bruožus ir asmenybę. Pavyzdžiui, naudokite šį sezoną ypač madingus rudus šešėlius. Juos galite maišyti su aukso/bronzos atspalviais ar auksiniais blizgučiais. Sezono vinis: metalo atspalvio akių šešėliai.

Juos galite tepti ir ant viso akies voko, ir tik voko kamputyje, naudoti kaip akių kontūrą arba maišyti su kitais atspalviais. Norint sukurti didesnį įspūdį, galite išmėginti priklijuojamas blakstienas.

PATARIMAS! Jei norite išgauti intensyvesnę spalvą, tepkite šešėlius drėgnu teptuku.

Dažniausiai visas dėmesys kuriant vakarinį makiažą sutelkiamas į ryškias ir gyvybingas lūpų dažų spalvas. Sezono vinis: blyškiai rausvos, raudonos arvioletinės, raudonojo vyno arba slyvų spalvos lūpų dažai.

Naujųjų metų vakarėliui naudokite blyškiai rausvos, raudonos ar violetinės, raudonojo vyno arba slyvų spalvos lūpų dažus, kurie puikiai tiks su į lūpų dažų atspalvį panašiais – subtiliai violetiniais, šaltai rausvais ar aukso spalvos – akių šešėliais.

PATARIMAS! Tepdamos lūpų dažus ir norėdamos išvengti nemalonausįvaizdžio, laikykitės natūralios lūpų kontūro linijos.

Nepamirškite manikiūro! Kerintiems nagams naudokite blizgantį nagų laką! Kam? Jis atsparus, gerai padengia ir greitai džiūsta. Taip pat galite naudoti nagų dulkes, „Swarovski“ kristalus, auksinę foliją ir teminius žiemos šventes atspindinčius nagų lipdukus.

Linksmų švenčių!