Kompaktinė pudra — tai viena svarbiausių jūsų kosmetinės turinio sudedamųjų dalių. Ja išgaunamas matinis, velvetinės struktūros efektas nepriekaištingam visą dieną išliekančiam makiažui.

 

Štai kodėl „Melkior“ sukūrė didelį kompaktinės pudros papildymų pasirinkimą. Dabar galite rinktis iš savo mėgstamiausių kompaktinės pudros atspalvių, matinės bronzinės pudros, įvairiaspalvės pudros ir švytėjimo efektą suteikiančios pudros, supakuotos į skaidrią plastikinę pakuotę, kurią lengvai įdėsite į magnetinę makiažo paletę. Šios pudros – tai tos pačios į dėžutes pakuojamos pudros.

 

Kompaktinės pudros papildymas išsiskiria patogia ir švelnia tekstūra, švelnina veido bruožus, išlygina odą ir užfiksuoja makiažą. Suteikia matinį, velvetinės struktūros efektą. Kaip naudoti? Ją galima tepti pudros teptuku (natūralaus plauko) arbapūkeliu. Tepkite tapšnojamaisiais judesiais ir pagerinkite makiažo atsparumą. Veidui kontūrams išryškinti naudokite skirtingų atspalvių kompaktinę pudrą.

 

Matinio efekto bronzinė pudra apsaugo odą, o jos sudėtyje esanti maitinanti kosmetinė sistema pagerina jūsų odos gyvybingumą. Oda tampa švelni kaip šilkas, o veidas – nušvinta. Lengvo švytėjimo akcentas, natūralus įvaizdis ir natūrali apsauga nuo UV spindulių. Natūrali linija visų tipų odai. Kaip naudoti? Ją galima tepti pudros teptuku (natūralaus plauko) arba pūkeliu. Tepkite tapšnojamaisiais judesiais ir pagerinkite makiažo atsparumą. Veido kontūrams išryškinti naudokite skirtingų atspalvių kompaktinę pudrą.