Kaip klostysis jūsų MEILĖS istorija 2017-asiais?

Kas sako, kad vasarį turėtų okupuoti saldainiai ir širdelės?  Valentino diena jau ne už kalnų!

Leiskitės suviliojamos meilės dvasios... Taigi, nuveikite ką nors, kas yra tikrai svarbu jums ir jūsų partneriui. Ką nors, kas suteiktų jums pasitenkinimo jausmą.

Meilės mėnesį „Melkior“ pataria dėvėti raudoną – ši spalva nuteikia jus jaustis mylima, seksualia, provokuojančia ir gundančia bei suteikia jums energijos aistringai mylėti.

Priimkite iššūkį, įsitraukite į meilės žaidimą ir mėgaukitės! Jūs tai galite!

Vasario slaptažodis — MEILĖ. Kokius grožio produktus naudosime?

  1.       LŪPŲ DAŽAI

Juos galima tepti tiesiai ant lūpų arba naudojant lūpų teptuką. Kuriant griežtesnį įvaizdį svarbu apibrėžti lūpas lūpų kontūru. Norint išgauti nepriekaištingą rezultatą rekomenduojama prieš tepant lūpų dažus nušveisti ir sudrėkinti lūpas.

Vasarį rinkitės „Le Rouge“, „Cosmopolitan raudoną“, „Ugnį“, „Ryškiai raudoną“, „Tvirtą meilę“, „Mielą rožinę“ ir „Saldžią meilę“.

  1.       LŪPŲ BLIZGIS

Putlioms lūpoms be lipnumo pojūčio rinkitės „Melkior“ šviesių ir ryškių spalvų lūpų blizgį: „Aitrusis pipiras“, „Smulkintas koralas“ ar „Šerbetas“. Lengva ir patogi tekstūra. Sudėtyje yra taukmedžio sviesto ir simondsijų aliejaus.

  1.       LŪPŲ PIEŠTUKAS

Nepriekaištingam lūpų kontūrui naudokite lūpų pieštuką. Dėl jo ypač minkštos ir švelnios sudėties jį labai lengva tepti.  Sodrios spalvos. Puikiai dengia. Tiksli ir apibrėžta lūpų spalva. Tepkite tiesiai ant lūpų. Apibrėžkite lūpas pradėdamos nuo jų vidurio ir judėdamos link kampučių.  Norėdamos sukurti didesnės apimties iliuziją, švelniai suliekite į vidinę pusę. Lūpų pieštuku reikia dengti visas lūpas, ne tik jų kontūrą.  Lūpų dažų ir kontūro spalva neturėtų būti tokia pati.

  1.       AKIŲ ŠEŠĖLIAI

Jūsų kosmetinėje tiesiog privalo būti akių šešėlių. Kokios spalvos simbolizuoja meilę? „Pabučiuok mane“, „Lilith“, „Koralas“, „Vulkanas“, „Raudonos lapos“ ir „Džiaugsmas“. Matiniais, perlamutriniais ir satininiais šešėliais paryškinsite akių spalvą ir sukursite įvairius įvaizdžius nuo natūraliausio iki ekstravagantiškiausio makiažo.  Tepkite sausu akių šešėlių teptuku. Norėdamos išgauti ryškesnį įvaizdį, tepkite drėgnus.

 

  1.       NAGŲ LAKAS

Manikiūras privalo būti nepriekaištingas. Meilės mėnesio spalvos yra: „Laukinė meilė“, „Fatališka trauka“, „Raudonas bučinys“, „Paryžiaus raudona“, „Atvira vilionė“, „Jaspis“, „Rubinas“, „Ugnis“ ir „Raudona žvaigždė“.

  1.       ILGALAIKIS GELINIS NAGŲ LAKAS

Dabar galite išmėginti ir gelinius nagų lakus: „Ever Love“, „Ever Red“, „Ever Rouge“, „Ever Kiss“, „Ever Passion“, „Ever Twist“, „Ever Fun“, „Ever Hot“.

  1.       NAGŲ LIPDUKAI

Norėdamos greitai pagražinti savo nagustaip pat galite naudoti dekoratyvinius išskirtinio ir madingo dizaino lipdukus su širdelėmis ir gėlėmis.  Išmėginkite ir naują, specialiai meilės mėnesiui sukurtą nagų dildę!

  1.       VAIKŲ NAGŲ LAKAS

Vasarį galima žaisti! „Melkior“ sukūrė nagų laką specialiai vaikams: „Koralas“, „Fuksija“ ir „Rausva“. „Melkior“ nagų lakas vaikams – tai puiki, vaikams skirta vandens pagrindo technologija. Apsaugo jūsų vaikų nagus, teikia gyvybingų blizgių spalvų džiaugsmą, patogu tepti ir ypač lengva nuplauti tiesiog vandeniu.

Tegu jūsų dienos būna kupinos meilės ir grožio!