Moterims išvaizda yra labai svarbi, o vienas iš jų mėgstamiausių kosmetikos gaminių yra LŪPDAŽIS!

Lūpdažis, kuriam teikia pirmenybę makiažo specialistai, suteikia puikią išvaizdą – todėl jis turi būti kiekvienos moters kosmetinėje!

Rožinio kvarco (Rose Quartz) ir dangaus melsvumo (Serenity) spalvas „Pantone“ institutas paskelbė 2016 metų spalvomis. Rožinis kvarcas ir dangaus melsvumas yra skaistūs atspalviai, kurie lūpoms suteikia didesnę apimtį.

Kiti šį rudens/žiemos sezoną populiarūs atspalviai yra: skaisčiai raudona (Scarlet Red: MEDAUS ir UGNINĖ), žemės ruda (Earthy Brown - KARAMELINĖ), Burgundijos raudona (Burgundy Red – beveik KARDINOLO RAUDONA), tamsiai violetinė (Plum - DEEP LOVE) ir juoda (Black - AFTER DARK iš naujosios „Melkior“ kolekcijos).

 

„Melkior“ lūpdažių yra visų mėgstamiausių spalvų ir tekstūros, kurie yra skirti ir kasdieniam naudojimui ir ypatingoms progoms!

„Melkior“ lūpdažiai yra didelės pigmentacijos, ilgai išlieka ir puikiai prilimpa prie odos nesausindami lūpų.

Lūpdažių tekstūra yra trijų tipų: matinė, kreminė ir blizgi.

Nors pastaraisiais metais matiniai lūpdažiai buvo populiariausi rudens/žiemos sezonu, šiais metais visas dėmesys yra sutelktas į spindinčias lūpas!

 

Blizgūs lūžų dažai puikiai tinka, esant šaltam orui, nes juose yra dalelių, kurios atspindi šviesą suteikdamos apimties pojūtį, nepriekaištingą išvaizdą, drėkina ir maitina sausas ar pažeistas lūpas.

Norėdami puikiai užtepti lūpdažį, naudokite „Melkior“ lūpų šepetėlį ir tepkite nuo lūpų kampučių į vidurį.

„Melkior“ lūpdažiai yra tarpusavyje suderinami, todėl juos galima maišyti. Norėdami lūpoms suteikti apimties, užtepę matinį/kreminį lūpdažį, lūpų vidurį patepkite lūpų blizgiu!

Kiekvienai moteriai reikia puikaus lūpų atspalvio, todėl rekomenduoju „Melkior“ lūpdažį!

PATARIMAS! Siekiant nepriekaištingos išvaizdos, rekomenduojama pašveisti ir sudrėkinti lūpas, o tada užtepti lūpdažio.

Naudojant „Melkior“ šveičiamąjį („pilingo“) pieštuką / lūpų dažų bazę, dėl švelnaus ir veiksmingo šveitimo lūpos tampa švelnios ir lygios. Šio pieštuko sudėtyje yra šveičiamųjų dalelių, kurios ištirpusios tampa šiek tiek lipnios, todėl lūpdažis prilimpa geriau!

 

PATARIMAS ! Lūpų pieštuko neturėtų trūkti jūsų kosmetinėje.Prieš tepdami lūpdažį, patepkite lūpas pieštuku (po drėkinimo) nuo lūpų kampučių į vidurį. Jeigu norite, kad lūpos atrodytų putlesnės, apibrėžkite lūpas 1-2 mm virš natūralios lūpų linijos. Kad lūpdažis išliktų ilgiau, lūpų pieštuku patepkite visas lūpas. Lūpų pieštukas neturėtų būti tokio paties atspalvio kaip lūpdažis; priešingai, naudodami vieną lūpdažį ir keletą lūpų pieštukų, galime išgauti daugiau atspalvių.