Mielosios „Melkior“ merginos, šiandien papasakosime Jums apie 10 gaminių, kuriuos tiesiog BŪTINA įsigyti šį LAPKRITĮ! Ruda yra viena šauniausių šio rudens spalvų, todėl nevertėtų jos pamiršti ir darant makiažą. Pridėkite ją prie savo pirkinių sąrašo ir atrodysite moderniai bei pritrenkiančiai.

1. Rudas akių apvadas ir „Kohl“ pieštukas (Eyeliner & khol pencil Brown)

Jį tiesiog privaloma turėti! Visada madingas ir paryškina Jūsų akis! Blizgus rudas akių apvadas ir „Kohl“ pieštukas turi minkštą galiuką ir pasižymi pigmento prisotinta tekstūra bei intensyvia spalva. Netepa. Lygiai padengia. Blunka palengva ir nepalieka dėmių. Galima tepti tiesiai ant viršutinio/apatinio voko ir vadinamosios vandens linijos.  Galima tepti teptuku. Norint išgauti švelnesnę ir atsparesnę tekstūrą, galiuką sušildykite ir tada tepkite ant vandens linijos.

2. Rudas 24 H „KholKajal“ akių pieštukas (Eyeliner 24H Khol Kajal pencil Brown)

Rudas 24 H „KholKajal“ akių pieštukas pasižymi intensyvia spalva ir minkštu potėpiu. Neatsispaudžia ir yra ypač atsparus tepimuisi. Lengva sulieti vos užtepus, laikosi iki 24 valandų. Tinkamas paryškinti apatinę akies voko liniją (naudojamas „KholKajal“ technika išlieka iki 5 ir daugiau valandų).Vaško pagrindo formulė. „Puikiai išliekanti“ sudėtis: patentuotas ingredientų mišinys, galintis užtikrinti ilgai išliekantį akių makiažą. 

3. Rudas blakstienų tušas „Space Volum“ (Mascara Space Volum Brown)

Rudas blakstienų tušas „SpaceVolum didina Jūsų blakstienų apimtį. Atsparus nutrynimui, netepa ir nesulimpa. Elastingas teptukas pasiekia kiekvieną blakstieną nuo šaknų iki pačių galiukų. Pigmento prisotinta sudėtis, kurioje yra ir maitinančio taukmedžio sviesto bei karnaubo vaško (sulaiko drėgmę, storina blakstienas ir padengia jas apsaugine plėvele).

4. „City Smog“ akių šešėliai (Eyeshadow City Smog)

Visi patraukliausi „Melkior“ rudens akių šešėlių atspalviai dėžutėje su veidrodėliu ir atskiromis spalvomis. Ryškios spalvos ir ilgai išliekanti tekstūra. Puikiai padengia. Ilgai išliekanti formulė. Lygus rezultatas. Tepkite sausu teptuku arba pirštų galiukais. Norėdamos išgauti ryškesnį įvaizdį, tepkite drėgnus.

5. Tamsiai rudi antakių šešėliai (Eyebrow eyeshadow Dark Brown)

Tiksliai apibrėžkite antakius tamsiai rudais antakių šešėliais. Intensyvi spalva ir matinė tekstūra. Lengva ir minkšta tekstūra. Paprasta tepti įstrižu antakių teptuku.

6. Ilgai išliekantis rudas „Cake“ akių kontūras (Cake eyeliner Brown)

„Melkior“ sukūrė ypač daug pigmento turintį kompaktinį sluoksniuojamą ir tepimui atsparų akių kontūrą. Ilgai išlieka ir lengva naudoti. Ilgai išliekantį rudą „Cake“ akių kontūrą galima naudoti ir kaip kontūrą (tepti drėgnu teptuku), ir kaip įprastus akių šešėlius (tepti sausą). Juo galima išgauti itin ploną liniją.

7. Lūpų dažai „Hot Chocolate“ (Lipstick Hot Chocolate)

Naudojant „Melkior“ lūpų dažus lūpos tampa minkštesnės ir švelnesnės. Ypač gerai dengia. Daug pigmento. Švari ir lygi spalva. Tobulai apibrėžtos lūpos. Ilgai išliekantis ir iškart maloniai nuteikiantis satino švelnumo rezultatas. Tepkite tiesiai ant lūpų arba naudokite lūpų teptuką. Kuriant griežtesnį įvaizdį svarbu apibrėžti lūpas lūpų kontūru. Norint išgauti nepriekaištingą rezultatą rekomenduojama prieš tepant lūpų dažus, lūpas nušveisti ir sudrėkinti.

8. Rudas lūpų kontūras (Lipliner Brown)

Tiksli ir apibrėžta lūpų spalva. Atsparus vandeniui.  Ypač minkštas ir švelnus, lengva tepti. Puikiai dengianti ryški spalva.  Ilgai išliekantis (daugiau nei 4 valandas). Neerzina odos.  Daug pigmento. Vaško pagrindo sudėtis. Papildytas vitaminu E (natūralus antioksidantas) ir natūraliais apsauginiais ingredientais. „Melkior“ lūpų kontūrą galima tepti tiesiai ant lūpų. Apibrėžkite lūpas pradėdamos nuo jų vidurio ir judėdamos link kampučių. Norėdamos sukurti didesnės apimties iliuziją, švelniai suliekite į vidinę pusę. Lūpų dažų ir kontūro spalva neturėtų būti tokia pati.

9. Biri pudra „Ginger“ (Loose powderGinger)

„Melkior“ biri pudra yra ypač minkšta paliesti, o mažyčiai perlai padeda išgauti vientisumo ir atsargaus minkštumo įspūdį. Švelnaus aromato. Tinka tepti ant įprasto makiažo norint sukurti švelnumo įspūdį. Ideali visiems odos tipams ir atspalviams. Tepkite ant veido ir kaklo tolygiu sluoksniu naudodamos pudros teptuką ar pūkutį.

10.   „Moonstone“ nagų lakas (Nail lacquer Moonstone)

Šį lapkritį rusvų atslapvių manikiūras tiesiog privalomas. „Melkior“ nagų lakas gerai padengia ir greitai džiūsta. Atsparus išoriniam poveikiui. Ryškios spalvos. Patarimas: prieš tepdamos naują sluoksnį palaukitevieną minutę; jei nagai linkę sluoksniuotis, atidžiai nuvalykite pažeistą vietą specialia dilde.