Ar norite intensyviai sudrėkintų rankų odos visą dieną? Dabar mes galime jums pasiūlyti pilną asortimentą rankų priežiūros produktų: rankų šveitiklis, rankų kaukė bei rankų/nagų kremas. Kiekvienas produktas atlieka skirtingą funkciją, dėl to geriausia juos naudoti kaip vientisą sistemą. Jūsų rankos taps laimingesnės ir dėkos už puikią priežiūrą.

 

1. Šveičia ir drėkina!

Nušveičia ir pašalina negyvas odos ląsteles. Drėkina. Štai ką gali naujasis Rankų šveitiklis sukurtas Melkior (ref 35300). Sudėtyje yra Taukmedžio sviestas (shea butter) kuris drėkina bei maitina išsausėjusią odą. Bei Abrikosų kauliukų mikrogranulės kurios pašalina negyvas odos ląsteles, skatina odos mikrocirkuliaciją ir lygina odos paviršių.

Kaip naudoti? Paimkite nedidelį kiekį produkto ir švelniais masažuojamaisiais judesiais įtrinkite į odą, kol produktas susigers. Nuskalaukite šiltu vandeniu, kol nebejausite granulių.

 

2. Drėkina, maitina ir minkština odą!

Rankų kaukė (ref 35200) iš Melkior. Tai kreminė kaukė kuri drėkina, maitina odą, bei palieka ją  švelnią ir minkštą. Sudėtyje yra Taukmedžio sviestas (shea butter) kuris drėkina, maitina, minkština bei apsaugo odą. Taip pat yra Simondsijų aliejus (jojoba oil) kuris turi antioksidacinių, antibakterinių, drėkinamųjų ir priešuždegiminių sąvybių.

Kaip naudoti? Tepti ant švarios, nušveistos odos. Palikti 10 min., tada nuskalauti.

 

3. Drėkina, maitina ir apsaugo!

Naujasis Rankų/Nagų kremas  (ref 35103) iš Melkior tinka visų tipų odai. Drėkina. Maitina. Apsaugo. Formulė praturtinta Hialurono rūgštimi (Hialuronic acid) kuri intensyviai drėkina odą ir suteikia greitą sudrėkintos odos efektą.

Kaip naudoti? Tinka kasdieniniam naudojimui. Geriausiam efektui pasiekti rekomenduojame naudoti su  Melkior rankų šveitikliu  (ref 35300) ir Melkior rankų kauke (ref 35200). Tepti ant švarios, nusausintos odos ir įmasąžuoti į odą kol pilnai įsigers. Oda bus sudrėkinta visa dieną.