Ar norite stulbinamo manikiūro? O gal norite išbandyti kažką naujo nei klasikinis manikiūras? Melkior sukūrė 2 nuostabių atspalvių Gelinius terminius nagų lakus: Violetinė/mėlyna ir Žalia/neoninė geltona.

Susipažinkime su šiuo nauju produktu ir kaip jis naudojamas.

 

Kas yra gelinis terminis nagų lakas?

Gelinis terminis nagų lakas keičia savo spalvą priklausomai nuo aplinkos temperatūros. Jis turi du atspalvius, iš kurių vienas aktyvuojasi kai yra šilta ir kitas aktyvuojasi kai yra šalta.

Ref 24172 keičiasi iš violetinės į mėlyna ir ref 24173 keičiasi iš neoninės žalios į neoninę geltoną.

 

Kodėl verta naudoti gelinį terminį nagų laką?

Nėra būtina užpildyti visą nagą. Gražiai spindi. Spalva išlieka ilgiau nei 2 savaites. Galima naudoti ant natūralių nagų taip pat ir ant dirbtinių.

 

Kaip naudoti gelinį terminį nagų laką?

Užtepkite ploną gelinio lako bazės sluoksnį ir palaikykite 2 min. UV lempoje. Tada užtepkite ploną sluoksnį gelinio terminio nagų lako ir palaikykite 2 min. UV lempoje. Dar kartą užtepkite ploną sluoksnį gelinio terminio nagų lako ir palaikykite 2 min. UV lempoje. Galiausiai užtepkite ploną  Gelinio lako viršutinį sluksnį ir palaikykite 2 min. UV lempoje.

Būkite madinga ir išbandykite kažką naujo ant savo nagų. Naudokite gelinį terminį nagų laką per atostogas ir ypatingomis progomis!