Melkior svetainėje naudojami slapukai, kad būtų galima teikti paslaugas labiau atitinkančias jūsų interesus. Naudodami šią svetainę toliau sutinkate, kad joje gali būti naudojami slapukai. Sužinoti daugiau.
Krepšelis0PrekėPrekės (tuščia)

Prekių nėra

Turi būti nustatyta Pristatymas
0,00€Viso

Pirkti

×Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Tęsti apsipirkimą
Krepšelyje yra 0 prekė (-ės).Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimąPereiti prie apmokėjimo

Makiažas

-

puslapyje
Rodoma 13 - 24 iš 131 dalykų
  • 10,90€ Yra sandėlyje
  • 9,90€ Yra sandėlyje

    NAUDOJIMAS Tepkite ant švarios odos aplink akis arba tik ant vokų srities, pridedamu aplikatoriumi arba šepetėliu. Pabaigoje fiksuojamas pudra, kad nepriekaištingai atrodytų visą dieną.

    9,90€ 9,90€
  • 8,50€ Yra sandėlyje
  • 9,90€ Išparduota

    NAUDOJIMAS Užtepkite plonu sluoksniu, ant viso voko aplikatoriaus pagalba arba pirštų galiukais ir tolygiai paskirstykite. Tęskite akių šešėlių naudojimą.

    9,90€ 9,90€
  • 16,90€ Yra sandėlyje

    Skysti matinės tekstūros lūpų dažai, kurie padengia lūpas intensyviais ir pigmentuotais atspalviais.Užtikrina maksimalų išlaikymą. Jo sudėtyje yra drėkinamųjų ingredientų, kurie neišsausina lūpų ir išlaiko jas aksomines. Malonus aromatas. Kreminės konsistencijos, greitai džiūsta  Tikslus aplikatorius, kad būtų lengva naudoti.

    16,90€ 16,90€
  • 14,90€ Išparduota

    Įkvėpta žavingo mėnulio švytėjimo, pudra sukurta taip, kad jūsų odą spindėtų, suteikdama jai gaivią, spindinčią satino išvaizdą.Priemonė sukurta aksominės tekstūros,optimaliam naudojimo patogumui ir pritaikymui.Tinka visiems odos tipamsVeganiška formulė. KAIP TAI VEIKIA?Pudrą tepkite lengvais judesiais, naudodami šepetėlį arba pudros aplikatorių.Galima...

    14,90€ 14,90€
  • 6,90€ Išparduota
  • 11,90€ Yra sandėlyje
  • 11,90€ Yra sandėlyje

    NAUDOJIMAS Nubrėžkite norimo storio liniją šlapiu aplikatoriumi ant viršutinio akies voko. Išspauskite norimą kiekį ant aplikatoriaus veiksmo metu. Sukurkite švelnų kampą šalia akies išorės. PAKAVIMAS Apsaugotas permoatoma folija. Tepimų skaičius: 60 SUDĖTIS Daugiau nei 75% augalinių medžiagų. Vandens pagrindu sukurta formulė. Be konservantų. Galutinis...

    11,90€ 11,90€
  • 16,90€ Yra sandėlyje

    KAS TAI YRA Lyginant su kitais panašiais produktais, naudojant Melkior spindesio suteikiančią pudrą, mažu kiekiu galite išgauti pageidaujamą efektą. KAIP TAI VEIKIA MELKIOR MOSAIC POWDER galimi du šviesūs atspalviai, kurie užtikrina tobulą sukibimą, komfortą ir išlaikymą. Idealus natūraliam ir delikačiam makiažui. Švytintis ir skaidrus užbaigimas.

    16,90€ 16,90€
  • 9,90€ Prekė su papildomais pasirinkimais

    KAS TAI YRA Lyginant su kitais panašiais produktais, kompaktinė pudra MELKIOR BLUSH POWDER pasižymi intensyvesnėmis spalvomis ir švelnesne tekstūra. KAIP TAI VEIKIA Kliniškai išbandytas. Švelni ir šilkinė tekstūra, lengva paskirstyti ir naudoti. Tobulas suderinamumas su oda.

    9,90€ 9,90€
  • 9,90€ Prekė su papildomais pasirinkimais

    KAS TAI IR KAIP TAI VEIKIASkirtingai nuo klasikinio akių šešėlių, šis produktas yra apdorojamas aukštoje temperatūroje, o tai apsaugo nuo pernelyg didelio suskaidymo. Švytintys atspalviai, užtikrinantys puikų sukibimą, komfortą ir ilgaamžiškumą. Šviesos efektas. Juose nėra aliejaus.   PASTABA: Makiažo atsargos neturi metalinės atramos, todėl jų...

    9,90€ 9,90€

Rodoma 13 - 24 iš 131 dalykų
Melkior Professional