Melkior svetainėje naudojami slapukai, kad būtų galima teikti paslaugas labiau atitinkančias jūsų interesus. Naudodami šią svetainę toliau sutinkate, kad joje gali būti naudojami slapukai. Sužinoti daugiau.
Krepšelis0PrekėPrekės (tuščia)

Prekių nėra

Turi būti nustatyta Pristatymas
0,00€Viso

Pirkti

×Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Tęsti apsipirkimą
Krepšelyje yra 0 prekė (-ės).Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimąPereiti prie apmokėjimo

Makiažas

-

puslapyje
Rodoma 97 - 108 iš 131 dalykų
  • 23,90€ Yra sandėlyje

    KAS TAI YRA MELKIOR DEFINING FOUNDATION  tai dvi priemonės vienoje – pagrindas ir makiažo bazė vienu metu. Puikus pagrindas gaiviai ir švytinčiai odai. Apsaugo nuo UVB ir Uva spindulių. KAIP TAI VEIKIA Komfortas, juntamas malonumas ir tobulas išlaikymas nuo vidutinio iki visiško padengimo, aksominis prisilietimas, ypač lengva tekstūra. Oda apgaubiama...

    23,90€ 23,90€
  • 19,90€ Yra sandėlyje
  • 9,90€ Yra sandėlyje

     KAIP TAI VEIKIA Sukurtas jautriai odai. Suteikia švelnumo ir lengvumo pojūtį. Sodri ir pigmentuota tekstūra padeda sukurtiantros odos efektą, kuri tobulai paslepia odos dėmes ir defektus. Be aromatų. Naudojami dažikliai yra ypač tyri. Sumažina alergijų galimybę, ypač jautriai odai, bei i suteikiapatogumo ir pakantumo. Kliniškai, dermotologiškai ir...

    9,90€ 9,90€
  • 9,90€ Išparduota

    Šiuo makiažo šepetėliu bus ypač lengva pasiekti giliausią akies voko vietą, o tai reiškia, kad juo galima tobulai išgilinti akis. Šereliai ilgi, bet minkšti, malonūs akiai ir lengvai išsklaidantys šešėlius voko linkyje.

    9,90€ 9,90€
  • 9,90€ Prekė su papildomais pasirinkimais

    KAIP TAI VEIKIA Šilkiniai skaistalai veidui, suteikiantys odai visiškai matinį ir natūralų vaizdą. Puikus odos suderinamumas. Jo tekstūra itin smulkios pudros pavidalu leidžia lengvai ir vienodai pritaikyti spalvą. Jis išlieka visą dieną, neprarasdamas intensyvumo.

    9,90€ 9,90€
  • 13,90€ Išparduota

    VIDUTINIS KONTŪRAVIMO KIRSTAS ŠEPETĖLIS ( OŽKOS ŠERELIAI )Puikiai tinka tiksliam skaistalų, bronzanto ar šviesinančios pudros užtepimui, dėl kristo galiuko lengvai sukuriamos "griežtos" linijos. Idealiai tinka greitam ir lengvam skruostų kontūravimui. Tai plokščias, plonas šepetėlis, pagamintas iš ožkos plaukų, nukirptas įstrižai, todėl atitinka...

    13,90€ 13,90€
  • 10,90€ Yra sandėlyje

    Akių kontūras išsilaikantis visą dieną! Visada kai daraisi makiažą žinai kaip svarbu yra akių kontūras. Jis padedasukurti elegantišką ir viliojantį žvilgsnį. O nuo šiol viskas dar paprasčiau sunaujuoju Melkior akių kontūro apvadu, kuris yra atsparus vandeniui irišsilaiko net 24 valandas. Easy Liner 24 H – turi ploną ir lankstų galiuką, kuris padeda ypač...

    10,90€ 10,90€
  • 7,90€ Išparduota

    KAS TAI YRA PapildymasKAIP TAI VEIKIA Šilkiniai skaistalai veidui, suteikiantys odai visiškai matinį ir natūralų vaizdą. Puikus odos suderinamumas. Jo tekstūra itin smulkios pudros pavidalu leidžia lengvai ir vienodai pritaikyti spalvą. Jis išlieka visą dieną, neprarasdamas intensyvumo.

    7,90€ 7,90€
  • 8,50€ Yra sandėlyje

    KAS TAI Lūpų blizgis. Lūpos be lipnumo pojūčio. Lengvos ir patogios tekstūros. Platus atspalvių ir tekstūrų pasirinkimas. Malonus aromatas. Įrengtas aplikatorius. Lengva pritaikyti.

    8,50€ 8,50€
  • 7,90€ Yra sandėlyje

    ŠEPETĖLIS MASKUOKLIUI (SINTETINIAI ŠERELIAI Apvali šio kosmetinio šepetėlio forma patogi veido modeliavimui kreminėmis tekstūromis, maskavimo priemonėmis.

    7,90€ 7,90€
  • 13,90€ Yra sandėlyje

    ŠEPETĖLIS MAKIAŽO PAGRINDUI (SINTETINIAI ŠERELIAI) Plokščias užapvalintas šepetėlis primena dailininko teptuką, o tai reiškia, kad juo tinka "tapyti" ant veido skystomis arba kreminėmis makiažo priemonėmis. Vidutinio kietumo.

    13,90€ 13,90€

Rodoma 97 - 108 iš 131 dalykų
Melkior Professional