Melkior svetainėje naudojami slapukai, kad būtų galima teikti paslaugas labiau atitinkančias jūsų interesus. Naudodami šią svetainę toliau sutinkate, kad joje gali būti naudojami slapukai. Sužinoti daugiau.
Krepšelis0PrekėPrekės (tuščia)

Prekių nėra

Turi būti nustatyta Pristatymas
0,00€Viso

Pirkti

×Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Tęsti apsipirkimą
Krepšelyje yra 0 prekė (-ės).Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimąPereiti prie apmokėjimo

Veidui

-

puslapyje
Rodoma 37 - 48 iš 56 dalykų
  • 8,90€ Yra sandėlyje

    KAS TAI Fiksavimo pagrindas pigmentams, blizgučiams ar pudriniams akių šešėliams fiksuoti.KAIP TAI VEIKIA Šis pagrindas dengiasi plonu spluosniu. Fiksuoja pigmentus, blizgučius, blizgius šešėlius ant odos, bei sustiprina jų spalvą. Daugiafunkcinis produktas, kurį galima naudoti tiek akims, tiek lūpoms. Suteikia ilgalaikį atsparumą pigmentams,...

    8,90€ 8,90€
  • 9,90€ Yra sandėlyje

     KAIP TAI VEIKIA Sukurtas jautriai odai. Suteikia švelnumo ir lengvumo pojūtį. Sodri ir pigmentuota tekstūra padeda sukurtiantros odos efektą, kuri tobulai paslepia odos dėmes ir defektus. Be aromatų. Naudojami dažikliai yra ypač tyri. Sumažina alergijų galimybę, ypač jautriai odai, bei i suteikiapatogumo ir pakantumo. Kliniškai, dermotologiškai ir...

    9,90€ 9,90€
  • 9,90€ Prekė su papildomais pasirinkimais

    KAIP TAI VEIKIA Šilkiniai skaistalai veidui, suteikiantys odai visiškai matinį ir natūralų vaizdą. Puikus odos suderinamumas. Jo tekstūra itin smulkios pudros pavidalu leidžia lengvai ir vienodai pritaikyti spalvą. Jis išlieka visą dieną, neprarasdamas intensyvumo.

    9,90€ 9,90€
  • 13,90€ Yra sandėlyje

    VIDUTINIS KONTŪRAVIMO KIRSTAS ŠEPETĖLIS ( OŽKOS ŠERELIAI )Puikiai tinka tiksliam skaistalų, bronzanto ar šviesinančios pudros užtepimui, dėl kristo galiuko lengvai sukuriamos "griežtos" linijos. Idealiai tinka greitam ir lengvam skruostų kontūravimui. Tai plokščias, plonas šepetėlis, pagamintas iš ožkos plaukų, nukirptas įstrižai, todėl atitinka...

    13,90€ 13,90€
  • 7,90€ Išparduota

    KAS TAI YRA PapildymasKAIP TAI VEIKIA Šilkiniai skaistalai veidui, suteikiantys odai visiškai matinį ir natūralų vaizdą. Puikus odos suderinamumas. Jo tekstūra itin smulkios pudros pavidalu leidžia lengvai ir vienodai pritaikyti spalvą. Jis išlieka visą dieną, neprarasdamas intensyvumo.

    7,90€ 7,90€
  • 7,90€ Yra sandėlyje

    ŠEPETĖLIS MASKUOKLIUI (SINTETINIAI ŠERELIAI Apvali šio kosmetinio šepetėlio forma patogi veido modeliavimui kreminėmis tekstūromis, maskavimo priemonėmis.

    7,90€ 7,90€
  • 13,90€ Yra sandėlyje

    ŠEPETĖLIS MAKIAŽO PAGRINDUI (SINTETINIAI ŠERELIAI) Plokščias užapvalintas šepetėlis primena dailininko teptuką, o tai reiškia, kad juo tinka "tapyti" ant veido skystomis arba kreminėmis makiažo priemonėmis. Vidutinio kietumo.

    13,90€ 13,90€
  • 9,90€ Yra sandėlyje

    KAS TAI YRA Skysti skaistalai, suteikiantys odai sveiką, gaivią ir natūralią išvaizdą. Ypatingai pigmentuota formulė. Skysta tekstūra, kuri lengvai tepasi ir sklaidosi.

    9,90€ 9,90€
  • 13,90€ Yra sandėlyje

    KAS TAI IR KAIP TAI VEIKIA Kompaktiški perlamutrinės spalvos skaistalai, skirti skaisčiai ir gaiviai veido spalvai. Unikali, šilkinė tekstūra, sudaryta iš 4 atspalvių mišinio, pasižyminti vienoda pigmentacija ir lengvu dengimu. Lengva paskirstyti ir tepti. Sudėtyje yra bičių vaško, žinomo dėl savo minkštinamųjų ir raminamųjų savybių, ir vitamino E,...

    13,90€ 13,90€
  • 3,90€ Yra sandėlyje

Rodoma 37 - 48 iš 56 dalykų
Melkior Professional