Veido kontūravimas padeda pabrėžti Jūsų išskirtinumą, išryškinti skruostikaulius, suploninti nosį ir smakrą.

Iš esmės, veido forma yra pakeičiama ir išryškinama naudojant šią techniką.

Ši technika labai populiari tarp visažistų, bet turint tinkamus produktus ir priemones galima naudoti namuose. Štai keliatas patarimų kurie padės patobulinti Jūsų veido bruožus kontūruojant.

 

Tinkami produktai veido kontūravimui.

Lengviausias būdas kontūruoti veida yra, naudojant  kompaktine pudrą.

Mes rekomenduojame naudoti kontūravimui du atspalvius kompaktinės pudros.

Kompaktine pudrą Fair (ref. 13572) kartu su Ebony (ref. 13580).

Kompaktine pudrą Light Ivory (ref.13571) kartu su Matine brondzine pudra Coffee (ref.13591)

Šie du kompaktinės pudros atspalvių papildymai gali būti sudedami į naują tam pritaikytą magnetinę paletę specialiai sukurta Melkior (ref 14305).

Taip pat Jūs galite padengti kompaktinę pudrą su Melkior kontūravimo šepetėliu (ref14104)

 

Kaip kontūruoti veidą

1. Pirmiausiai reikia tinkamai paruošti odą: nuvalyti nešvarumus, sudrėkinti, kur reikia uždėti maskuoklio ir padengti kremine pudra.

2. Paskirstyti Permatomą  pudrą Melkior(ref 13511) kuri užfiksuoja visą makiažą. Ir sukuria nepriekaištingo makiažo efektą visai dienai.

3. Priklausomai nuo veido formos, reikia žinoti kurios veido zonos turi būti kontūruojamos. Visažistų nuomone šios vietos yra šios: žandikaulio linija, skruostikauliai, nosis ir akies išorinis kampas. Šiose vietose reikia dėti tamsesnę pudrą, kad sukurtumėte kontrastą.

4. Sumaišykite du atspalvius kompaktinės pudros naudojant Melkior kontūravimo šepetėlį (ref. 14104). Tai galite padaryti ir su makiažo kempinėle skirta kreminei pudrai.

5. Dėkite šviesesnio atspalvio kompaktinę pudrą aplink akis, kaktos ir smakro zonose ir gerai išskirstykite. Tamsesniam atspalviui naudokite skirtingą šepetėlį.

6. Pabaigai užtepkite skaistalų, kurie suteiks odai gyvumo. Taip pat nepamirškite paryškinti akių, antakių bei lūpų.