Vasara jau netoli! O vasaros atostogos jau taip greitai, kad laikas pasirūpinti savo nagais. Tavo manikiūras ir pedikiūras turi būti nepriekaištingi. Laikas išlaisvinti pėdas iš uždarų batų nelaisvės.

Melkior kolekcijoje yra: blizgūs, matiniai, perlamutriniai, neoniniai ir skirti prancūziškam lakavimui nagų lakai. Papasakosime kokių žingsnių reikia, kad pasidarytumėte  tobulą manikiūrą.

 

BLIZGŪS NAGŲ LAKAI

Melkior nagų lakai yra: madingų spalvų, atsparūs, puikiai dengiasi ant nago ir greitai džiūsta. Kiekviena kolekcija susideda iš begalės atspalvių, nuo neutralių iki labai ryškių. Laikas išbandyti šiltas  pastelines spalvas kurios taip pat yra intensyviai pigmentuotos. Nepamirškite nagų dekoruoti: sukurti smulkias detales  ar ornamentus su lipdukais, ar piešiant.

 

***PATARIMAS! Nuriebalinkite nago plokštelę prieš tepant nagų laką. Taip pat pašiauškite nago plokštelę su blokeliu ir kruopščiai nuvalykite.

 

PERLAMUTRINIAI NAGŲ LAKAI

Jei ne vasarą tai kada? Kada galite naudoti perlamutrinius nagų lakus?! Išdrįskite išbandyti ką nors naujo savo manikiūre ir pedikiūre. Priešingai nei galvojama perlamutriniai nagų lakai gali būti naudojami bet kokia proga, prieš svarbų įvykį, ar atostogas net nuotakos manikiūrui. Jie yra rafinuotumo bei moteriškumo išraiška, dėl to juos BŪTINA TURĖTI. Perlamutrinė tekstūra manikiūrą paverčia pritrenkiamu ir stulbinančiu. Lako formulė suteikia  lengvą lako padengimą, atsparumą ir greitą džiuvimą. Galima rinktis šiuos perlamutrinius atspalvius: žalią, mėlyną, rudą, rožinę, violetinę.

 

NAGŲ LAKAS SU BLIZGUČIAIS

Nagų lakas su blizgučiais yra tobulas pasirinkimas stulbinančiam manikiūrui. Išdrįsk išbandyti! Kodėl rinktis jį? Labai atsparus, puikiai dengiasi, greitai džiūsta, lieka intensyviai blizgantis. Šventiškam manikiūrui taip pat naudokite, perlo dulkes, Swarovski akmenukus, smulkintą foliją ar nagų lipdukus.

 

***PATARIMAS! Visada naudokite nagų lako pagrindą prieš lakuojant nagus.

 

MATINIAI NAGŲ LAKAI

Norite manikiūro su matiniais nagais? Melkior sukūrė matinių nagų lakų kolekciją, kurioje yra 15 ml. Buteliukai, bei 4,5 ml. Buteliukai kurie idealiai tinka turėti rankinėje. Kodėl rinktis matinius nagų lakus? Nes jie yra: intensyviai pigmentuoti, greitai džiūsta, puikiai dengiasi ant nago ir tampa matiniai. Speciali formulė paverčia šiuos nagų lakus matiniais. Buteliukai labai ergonomiškos formos su plačiu šepetėliu kuris leidžia greitai padengti nago plokštelę spalva. Be to kamštelis padengtas neslystančia danga.

 

NAGŲ LAKAS PRANCŪZIŠKAM MANIKIŪRUI

Klasikinis prancūziškas manikiūras niekada neišeina iš mados. Jis dera prie visko nepriklausomai nuo progos ar sezono. Jis tinka visoms amžiaus grupėms ir yra tobula moteriškumo išraiška. Išsirink  natūraliausius atspalvius    savo manikiūrui.

Žingsniai tobulo manikiūro link.

  1.    Pašalinkite seną nagų laką su nagų lako valikliu (be acetono) – geriausia naudoti valiklį be acetono, ne jis neišsausina nago plokštelės ir nepažeidžia nago bei odelių.
  2.    Po to, naudojant 100/180 šiurkštumo dildę, suformuokite norimą nago ilgį bei formą.
  3.    Atstumdykite odeles. Jei yra nago pageltimo ar susisluoksniavimo tai pašalinkite su blokeliu.
  4.    Į manikiūro vonelę pripilkite šilto vandens ir įdėkite manikiūro tabletę kuri minkština ir maitina odą. Įmerkite rankas į manikiūro vonelę ir laikykite 10 min. ištraukus nusausinkite.
  5.    Pašalinkite odeles ir užtepkite odelių aliejumi.
  6.    Ant paruoštų nagų naudokite Dehidratorių, tepkite nagų lako pagrindą ir tada pasirinktą nagų lako spalvą, dviem plonais sluoksniais. Po kiekvieno tepimo rekomenduojame šiek tiek palaukti,leisti apdžiūti, bei šalia turėti nagų lako korektorių, kuris lengvai pašalina nagų lako perteklių.
  7.    Sutirštėjusiam nagų lakui atgaivinti, naudokite nagų lako skiediklį. Nenaudokite sutirštėjusio nagų lako nes jis džiūsta žymiai ilgiau ir nusilupa labai greitai.
  8.    Jei norite išskirtinio manikiūro naudokite nagų lipdukus su madingais paveikslėliais. Galiausiai užtepkite blizgaus viršutinio nagų lako sluoksnio.
  9.    Norite kad greičiau nagų lako džiūtų naudokite skystį greitinantį džiuvimą.

Ir viskas tavo tobulas manikiūras baigtas.